Lucka 7

7

Egna äventyr

Har din hund någon gång gjort lite som den själv vill?

Det har Nicci och Yatzy gjort.

Det var en varmsommar dag. Hundarna var ute på trädgården som är inhägnad och lekte runt. Efter ett tag hörde jag inte deras lekmorrande längre. Går ut och tittar efter de, bakom buskar osv. Inga hundar hittas. Jag började titta inomhus och ropade på mina syskon om de sätt dem. De var helt borta. På med skorna, eller det han jag inte med utan bara stack ut och började leta.

Yatzy hittades under husvagnen. De hade tagit en rustapinne och sprungit ut mot vägen där bilar kör, men tur nog hållit sig på gångvägen. En kille på cykel hade sett de och försökt få tag på både, men Yatzy han sticka och där sen var han under våran husvagn. Nicci följde dock snällt med honom bredvid när han cyklad tills jag hitta de.

Liknande sak har hänt en gång till, men då hamnade Nicci en bit bort ifrån vårat hus hos en annan familj och satt sig där.

Advertisements

One thought on “Lucka 7

  1. Elin & Olle

    Första sommaren vi hade olle låg han i skuggan och vilade och vi satt på altanen o prata, ja gick o tittade till honom emellanåt, o helt plötsligt ingen olle, ja gick ett varv på tomten o ropa ingen olle, ja ropa på mamma så vi gick åt ett varsitt hål o leta, sen hör ja mamma ropa att hon hade hittat honom, o då hade han gått iväg ner mot en gräsplätt vi vägen, han skulle bara kissa…. ja han kissar inte på tomten om de inte e akut, o vrf störa oss då e man en stor kille o kan gå o kissa själv 😉

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s