Lucka 2

2

Presentation om våra hundar:

Zacko

Zacko är en tollarhane på snart 3 år (han fyller år i maj) och vi gör det mesta. Han kan en massa tricks och tycker att det är kul att springa i skogen och han älskar att bada. Han kan alla möjliga tricks vilket han tycker är superkul! Han är utställd några gånger med fina resultat och till sommaren så vill vi komma ut på tävlingsplan och visa vad vi går för och vi får se hur de går! 😀 Zacko tycker även att det är väldigt kul att spåra (både vilt och bruksspår) som vi också gör!

IMG_1076

Nicci

Nicci är en riktig trixschäfer. Hon är snabb och smidig, speciellt extra galet med tanke på hennes storlek. Hon älskar verkligen att lära sig nya tricks eller få komma ut på agilitybanorna. Det är inget som gör henne lika hysterisk som att få köra agility. Lätt till stress och högljud som bara den på bussen så fort den stannar, thats my gurl. Sliter av dig armen när du kampar. Puttar om kull dig när hon envisas hoppa upp och bitslicka dig i ansiktet.

042

Yatzy

Yatzy är en udda border collie hane. Relaxar hela dagarna. Vadå stressa? Vadå massa energi? Fokuserad och super awesome? Nope not me. Ofokuserad och i min egna bubbla utomhus och lugn och stress fri i övrigt. Kampgalen som en IPOhund, leksaker är det enda han älskar. Inte matglad alls. Ylar som en husky. Underbar familjehund som en golden retriever. Det är min blandras det, eller vänta det är en border collie. Ingen tror oss ändå. Han ser ut som en blandras. Han är helt underbar. Lite konstig i sin grabbiga grabb period.

Julia och Yatzy 18 Sep 2014 078

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s