12 veckors spruta

Idag har Yatzy fått ta sin 12 veckors spruta. Tänk vad tiden går fort!!! Han var ju nyss 9 veckor… Yatzy vägde hela 6.8 kg! Min pojke har växt rejält! När vi hämta honom vägde han 5.5 kg.

Var hundar där och katter i bur, men Yatzy tog det med bravur. Sa inte ett ord! Han ville gärna gått fram till en mops och luktade efter den, gick i vallpose, men helst försökte han trassla sig i våran ben och gå igenom de i tron att de skulle hjälpa.

Vi övade lite vacker tass för att testa han i störig miljö och han tog upp tassen konstant. Till och med inte ens när jag hade godis. Vacker tass är nog hans favorit trick hittills, det enda han kan egentligen så där så att jag godkänner utförandet färdigt.

Yatzy fick även en provpåse på 1kg med valpmat. Han fick testa det idag iblandat med hans andra. Var ganska uppskattat, men gillar inte att de första som står på veterinärfoder är spannmål…

Annars har Yatzy haft en ganska kravlös dag. Har inte tränat honom på något sätt eller för den delen lekt med leksaker. Blir så enkelt att när valpen är så lättlärd och go att man övertränar, men gör mitt bästa för att spara på denna hundens smarta skalle.

Så klart resulterade hans kravlösa dag i att förstöra trädgården medan schäfern som ska hålla koll på honom sov bredvid…

022

031

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s