På stan

285

Dagen började med en tur till skogen med båda hundarna. Enda sedan Yatzy har kommit har Nicci knappat fått vara i skogen och varken Yatzy heller för den delen. De fick vara lösa i knappt 2-3 minuter /sen kom en bil och ut kom två schäfrar) vid öppet ställe så man kunde se runt överallt. De gick bra på promenaden i övrigt förutom när vi gick vid vägen och en stor hund skällde på andra sidan utav glädje. Yatzy tyckte dock de var läbbigt…

Idag blev de även att testa på för Yatzy att gå mitt i centrum av stan i kalmar. Även de var inte de skojigaste tyckte han och blev mest buren på. Senare började det även snöa och misstänkte att de var på grund av kylan som han inte gillade det. Han skakade ett bra tag när hon låg invirad i en filt i bilen när vi väntade in resten av familjen.

Blev lite träning på att ta tag i en helt ny leksak idag och börja kampa. Gick super för min fina pojk som har föremålsintresse till tussen, SUPER! Han fick även passivitets träna i syrrans famn medan jag mest gick igenom lite tricks med Nicci. Han se att han sprattlade lite och ville också, men var till större del lugn och fick acceptera att ibland tittar man bara.

302

Advertisements

2 thoughts on “På stan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s