Katt-tjusaren Yatzy

20140228-064614.jpg

Fint sätter han sig framför en.

Yatzy lever livet till fullo. Igår fick han testa att kampa utomhus med leksak för första gången. Var en hel del som passerade förbi och även bilar, men han drog på bra! Han släppte taget en gång när en barnvagn passerade, men när en annan barnvagn passerade efter så körde han på bra. Det var lite skumt med ljudet ifrån hjulen första gången, andra var de inte lika farligt 😉

Vi kör en på att leka in lite tricks och även de nödvändiga som ligg. Även testat lite följsamhet vid vänster sidan när jag håller en leksak vid midjehöjd i höger hand. Då skuttar han glatt bredvid och tittar upp. Min underbara pojk ❤ Vilken otrolig hund du kommer bli på banorna i framtiden.

På kvällsrundan med enrbart Yatzy så sprang hela två katter fram till oss. Den första stötte vi på vid ett hörn. En fin orange katt. Yatzy var lite osäker och luktade försiktigt medan katten jamade och ville bli klappad av mig. Det var väldigt enkelt att gå iväg med honom från katten också. Bara att ropa lite glatt så kom han. En svart katt kom fram under en  bil. Den var väääääldigt osäker, men samtidigt ville den sååå gärna fram. Den tvekade hela tiden. Till slut tog den sig fram och ville bli klappad den med.

Yatzy har även hunnit hälsa på två hundar tillsammans med Nicci. Den första var en gammal hund som Nicci älskar. Kvittar att han är så gammal, han är hennes ögonsten.

Andra hunden var Niccis kullbror, Arko. Nicci och Arko blir tokiga när de ser varandra. Redig syskonkärlek hos de. Fast efter att de har hälsat så går de och letar pinnar och skiter i varandra. Riktigt tråkiga är de. Såklart gjorde Yatzy detsamma. Han var dock lite utstött mera och skuttade runt för sig själv.

Advertisements

2 thoughts on “Katt-tjusaren Yatzy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s