Oplanerad lekträff

Idag hade jag bara tänkt mig att dra ut i regnet med Nicci för en kortpromenad, men det ändrades snabbt på då Martina och Cayenne som är på tillfälligt besök i lindsdal från norge sa att hon skulle till värsnäs där det finns ett elljusspår. Mamma var och handla så jag satte på mig vinterkängorna och stack ut i skogen och igenom golfplanen och kom till slut fram dit. Egentligen bor ni ganska nära, men samtidigt är det en sån lång väg in med golfbana och massa skog innan man kommer till stranden och elljusspåret.

Cayenne och Nicci funkade underbart ihop! Inte många tikar som Nicci kan leka med ordentligt eller hanar. Oftast blir det mera hälsa och sen ger hon inte ett skit av uppmärksamhet för hunden, men dem här två sprang som dårar.

Bild

Bild

Nicci hoppade rakt i vattnen medan Cayenne fick stå och vänta på att hon kom upp. Kallt vatten är inget för Cayenne. Perfekta gömstället för Nicci.

Ironiskt nog snackade vi om skillnaden prismässigt på när hon skulle köpa regntäcke tille Cayenne här och hur mycket mera det kostar där. Prisskillnaderna är stora! Så när jag kom hem hade mamma tydligen köpt ett regntäcke till Nicci efter att vintertäcket försvann,

BildBild

Advertisements

2 thoughts on “Oplanerad lekträff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s